E-commerce & Apps: terug kijken op een mooie eerste editie!

Vandaag was the day after from the night before!  Gisteren was de eerste editie van het nieuwe evenement E-commerce & Apps. Appmakelaar heeft in samenwerking met BrancheContact een vernieuwend beursconcept gelanceerd voor deze branche. Het was een mooie eerste editie waar we met een goed gevoel op terugkijken.

Om 11.00 ging de beurs open, waarbij Richard Otto en Ray Bogman in het auditorium de eerste presentaties van de dag verzorgden. Qua inhoud was er volop aandacht. Gedurende de dag gaven de exposanten in het Mobile Dome acte de presence. Nieuwe diensten werden gelanceerd, kennis gedeeld en bezoekers geïnspireerd.

De reacties van exposanten waren volop positief. Een professionele en vernieuwende aanpak op een goed bereikbare locatie. Hoewel het aantal bezoekers enigszins wat tegenviel, betrof het wel goede kwaliteit bezoekers. Al met al kunnen we terugkijken op een mooie eerste editie. Alle reacties en feedback nemen we mee om volgend jaar een nog betere editie neer te zetten. We zijn verheugd dat reeds de eerste boekingen binnen zijn!

 

 

 

 


Het team van Appmakelaar
op de eigen stand

Be first to comment