Save the date for E-commerce & Apps: 12 maart 2013!

E-commerce & Apps, Appmakelaar, events, mobile, apps

Alweer een nieuw event! Het lijkt erop dat er steeds meer evenementen, congressen en beurzen georganiseerd worden. Dit is echter een logische ontwikkeling. We willen elkaar blijven ontmoeten, inspireren en op de hoogte blijven van de nieuwste trends in de markt. In samenwerking met Appmakelaar.com heeft BrancheContact een nieuwe titel toegevoegd aan hun prijswinnende beursconcept: E-commerce & Apps!

Na een vliegende start in 2007 gaat de appconomy steeds meer op volle toeren draaien. Een hele nieuwe bedrijfstak is ontstaan dat volop kansen biedt. De appconomy gaat verder dan het ontwikkelen van een mobiele app. Het heeft impact op ons steeds mobieler wordende samenleving. De smartphone is een verlengstuk van het individu geworden!

Zonder focus geen succes! E-commerce & Apps is het zakelijke netwerkevent dat het krachtenveld van online en mobiel samenbrengt. In de mobile dome wordt kennis gedeeld, op de beursvloer leads gegenereerd en tijdens de borrel het netwerk uitgebreid.

Hoe vaak wordt mijn website bezocht met een mobiel apparaat (smartphone of tablet)? Is mijn webshop mobile proof? Wilt u uw mobiele conversie verhogen? Mobiel is in het hier en nu én blijft! Aannemelijk dat u zich wilt oriënteren wat mobiel voor uw business kan betekenen. E-commerce & Apps heeft een divers en interessant aanbod van diverse partijen op het gebied van online en mobiel. Ten aanzien van apps zijn onder meer developers, designers en full service mobile agency ’s vertegenwoordigd. Of wilt u meer informatie over fullfillment, payment, hosting en andere webservices? Geen probleem: E-commerce & Apps biedt het aan! Entree is gratis. Tot 12 maart!

Comments are closed.