Thuisafgehaald & MyOrder

thuisafgehaald

Zon, glutenvrije biertje en toetjes:  genieten!

Afgelopen week was ik met een vriendin bij Pluk de Nacht. Op het Stenen Hoofd in Amsterdam worden vanaf 21.30 films gedraaid. In een waterig zonnetje zaten we rond 19.30 heerlijk ontspannen in de ligstoelen starend naar de ondergaande zon. Genietend van een glutenvrij biertje kwam mijn hobby toetjes maken (en eten uiteraard) ter sprake. Pogingen om mijn zelfgemaakte Merengues te slijten in naburige koffie tentjes waren helaas niet succesvol.

 

Thuisafgehaald

Een nieuwe kans om andere mensen te laten genieten van mijn Merengues moet ik dan wellicht toch gaan zoeken in het social collaboration initiatief Thuisafgehaald. Via dit platform is het mogelijk om als kok gerechten aan te bieden. Registratie als afhaler is ook mogelijk. In beide gevallen is registratie kosteloos en het proces volledig transparant. Het platform van Thuisafgehaald faciliteert dit proces.

Momenteel is Thuisafgehaald druk bezig met het vergaren van het benodigde budget voor het maken van een eigen mobiele app. De site vermeld dat donaties nog steeds welkom zijn! Tot die tijd zijn gebruikers aangewezen op de (mobiele) site. In mijn zoektocht naar mobiele oplossingen voor Thuisafgehaald heb ik MyOrder gevonden.

 

MyOrder

MyOrder is een platform van de Rabobank dat de consument faciliteert in het betalen met de mobiele telefoon. Het zogenoemde mobile payment. Binnen de app zijn diverse rubrieken te onderscheiden. Thuisafgehaald is hierin handig geïntegreerd. Op basis van je postcode kan je zoeken naar het actuele aanbod van koks in de buurt. Indien de kok ook de app heeft kan je eenvoudig als haler direct betalen met de app. Veilig, snel en betrouwbaar.

Een screenshot van Thuisafgehaald binnen de MyOrder app op een iPhone

 

Be first to comment